Je bent gedreven en werkt met veel passie in cultuur. Je ziet altijd kansen en je hebt veel ideeën. Jij maakt anderen enthousiast en neemt hen mee in plannen en projecten. Je hebt ambitie en je wilt dat projecten en activiteiten impact hebben. Je wilt blijven leren en nieuwe dingen ontdekken.

Je bent een vernieuwer, een aanjager, een trekker. Maar het is het niet altijd makkelijk om vernieuwing te realiseren. Om anderen – binnen en buiten het project – te inspireren en te betrekken. En om het gewenste resultaat te behalen.

Onze online programma’s helpen je verder te ontwikkelen en te groeien in jouw rol. Innovatie en strategie projecten verlopen straks moeiteloos en je krijgt mensen met gemak mee!

Succesvol innoveren
BASIS

Innovatie processen en projecten slim inrichten. Co-creatie – binnen en buiten de organisatie – vormgeven. Meer resultaat en blijvende impact creëren.
Hoe je dat doet, leer je in het programma Succesvol Innoveren. Dat doe je aan de hand van een vraagstuk uit jouw eigen praktijk.
In het BASIS programma volg je het programma op je eigen tempo. Je kunt op elk moment starten.

Webinar Slim Experimenteren

Dit is een ongewoon seizoen. We worden uitgedaagd om bezoekers op andere manieren te bedienen. We werken veel vanuit huis.
Dit is hét moment om te experimenteren. In het webinar Slim Experimenteren ontdek je verschillende vormen van experimenten waar iedereen graag aan meedoet.

Zicht op de toekomst
BASIS

Zicht op de Toekomst begeleidt bij het ontwikkelen van een heldere visie en krachtige strategie. Samen vormen ze het verhaal van jouw organisatie voor de komende jaren.
Door de stappen in de strategie ontwikkeling zelf te ervaren, leer je de aanpak toe te passen en collega’s en anderen erbij te betrekken.
Het BASIS programma staat voor je klaar. Je kunt meteen beginnen!