Heb jij een vraag over innovatie in jouw organisatie? Wil je sparren over de strategie voor de komende jaren? Ben je geïnteresseerd in de unieke aanpak van CultuurOntwerp?

EVEN SPARREN

Wil je kennismaken? Stuur een mailtje voor een gratis sparringssessie.  We vragen graag door naar jouw ambitie, de vragen die leven en de hobbels die je moet overwinnen om jullie ambitie te realiseren.
Een prettig meedenk- gesprek waarin we verkennen of we jou kunnen helpen, maar dat je tot niets verplicht. Je kunt natuurlijk ook even bellen, we horen graag van je!

GRATIS EBOOK

In de Routeplanner vind  je praktische tips en toepasbare theorie hoe je een strategie ontwikkelt voor de komende jaren die uitgaat van eigen kracht en die inspeelt op actuele thema’s.
Een aanrader voor als je medewerkers en anderen bij het ontwikkeling wilt betrekken! Download nu de gratis Routeplanner. 

CONNECTEN

Wil je in contact blijven? Met de inspirerende tweewekelijkse mailingnemen we je mee in onze ervaringen en inzichten door het werken met culturele organisaties aan strategie en innovatie.
Op LinkedIn delen we daarnaast ook tips en informatie over relevante ontwikkelingen in de sector. Leuk als we connecten!