Heb jij een vraag over innovatie in jouw organisatie? Wil je sparren over de strategie voor de komende jaren? Ben je geïnteresseerd in de unieke aanpak van CultuurOntwerp?
In gesprek om samen te zoeken naar wat er mogelijk is

Even sparren

Wil je kennismaken? Stuur een mailtje voor een gratis sparringssessie.  We vragen graag door naar jouw ambitie, de vragen die leven en de hobbels die je moet overwinnen om jullie ambitie te realiseren.

Een prettig meedenk- gesprek waarin we verkennen of we jou kunnen helpen, maar dat je tot niets verplicht. Je kunt natuurlijk ook even bellen, we horen graag van je!

routeplanner

Gratis ebook

In de Routeplanner vind  je praktische tips en toepasbare theorie hoe je een strategie ontwikkelt voor de komende jaren die uitgaat van eigen kracht en die inspeelt op actuele thema’s.

Een aanrader voor als je medewerkers en anderen bij het ontwikkeling wilt betrekken! Download nu de gratis Routeplanner. 

contact Anne-Marie Kremer

Connecten

Wil je in contact blijven? Met de inspirerende tweewekelijkse mailing nemen we je mee in onze ervaringen en inzichten door het werken met culturele organisaties aan strategie en innovatie.

Op LinkedIn delen we daarnaast ook tips en informatie over relevante ontwikkelingen in de sector. Leuk als we connecten!

Marije Duijsens Docent creativiteit, leiderschap en verandermanagement Zuyd

Anne-Marie deelde haar expertise over design thinking en creatieve werkvormen.  Ze faciliteerde ons proces, nam het niet over, gaf ons de ruimte maar zat ons ook af en toe achter de broek aan en stelde lastige vragen. Doordat ze dit proces al op vele plekken heeft doorlopen, straalt ze rust uit en geeft ze het vertrouwen dat het goed komt.

Marije Duijsens Docent creativiteit, leiderschap en verandermanagement bij People and Business Studies - Zuyd Hogeschool

Mariette van Solingen - over Anne-Marie

Anne-Marie is fris, met humor en inzicht. Ze weet zich goed in te leven en kon goed de verbinding tot stand brengen. Soms praat ze sneller dan ik kan denken…

Mariëtte van Solingen Communicatiespecialist - Theaters Diligentia & PePijn

Leontien Wiering - Strategie Sprint

In De Sprint werk je op een andere manier samen. Collegiaal, zonder hiërarchie. Prettig hoe Anne-Marie dat leidt. Je zit echt samen met haar in het proces. Ze maakt echt contact met de organisatie, is betrokken en dat wekt vertrouwen bij het team.

Leontien Wiering Directeur - Theater en centrum voor kunsteducatie Het Klooster

Mare de Groot - co-creatie stappenplan

CultuurOntwerp heeft een methode van echte co-creatie ontwikkeld. Het is een fijne methodiek die houvast geeft. Het stappenplan helpt, het schetst een kader. Dat is belangrijk als je iets nieuws gaat doen, want dan is het nog lastig om mensen mee te nemen in het proces.

Mare de Groot directeur Studentenzaken - Zuyd Hogeschool