Stappenplan
Co-creatie

In deze presentatie vind je een stappenplan voor co-creatie. Toegespitst op het ontwikkelen van een culturele activiteit samen met andere (culturele) organisaties, bijvoorbeeld tijdens de Maand van de Geschiedenis.
Doe er je voordeel mee als je op zoek bent naar een duurzame samenwerking die resultaat oplevert voor iedereen die is betrokken!

Magazine #2
Innovatie

Waarom is het creëren van vernieuwing en verandering noodzakelijk? Wat zijn interessante praktijkvoorbeelden en succesvolle ingrediënten van een innovatieve aanpak?
Je leest het in ons tweede magazine dat geheel in het teken van innovatie staat. Met interviews en leestips.

Magazine #1
Co-creatie

Co-creatie is een wezenlijk onderdeel van de ontwerpaanpak. Maar hoe pakt dat uit in de praktijk?
In ons eerste magazine nemen we een diepe duik in co-creatie. We delen inspirerende verhalen uit cultuur en onderwijs en geven mooie voorbeelden uit andere sectoren.

Routeplanner
Strategie

In dit e-book vind je praktische tips en toepasbare theorie bij de ontwikkeling van een strategie voor de organisatie voor de komende jaren. Een strategie die uitgaat van eigen kracht en die inspeelt op actuele thema’s.
Een aanrader voor als je medewerkers en anderen bij het ontwikkeling wilt betrekken!

Webinar
Slim Experimenteren

Dit is een ongewoon seizoen. We worden uitgedaagd om bezoekers op andere manieren te bedienen. We werken veel vanuit huis.
Dit is hét moment om te experimenteren. In het webinar Slim Experimenteren ontdek je verschillende vormen van experimenten waar iedereen graag aan meedoet.

Mini training
Een stevig fundament

Een crisis vraagt om verandering en biedt kansen voor vernieuwing. Maar waar te beginnen?
Met de mini training Een stevig fundament maak je even pas op de plaats. Je krijgt inzicht in waar jij nu staat en welke stappen je wilt zetten.

SIEN TOOLKIT
CO-CREATIE

In co-creatie met kunstenaars, docenten en SIEN (Scholen in een Netwerk) ontwikkelden we deze toolkit voor co-creatie.
De toolkit geeft praktische handvatten en stappenplannen om in co-creatie een educatieve activiteit te ontwikkelen. Handig voor kunstenaars en docenten, maar ook interessant als voorbeeld van een co-creatieproces.

Checklist
Propositie ontwikkelen

De huidige omstandigheden dagen uit nieuw aanbod te ontwikkelen of bestaand aanbod aan te passen of anders te presenteren.
Deze stappen voor het ontwikkelen van een propositie bespraken we tijdens het webinar Inzoomen op je propositie. Ze bieden een handige checklist.

Blogboek
Bewegen met de rem erop

Hoe kunnen we juist in crisistijd vernieuwing creëren en antwoorden ontwikkelen op nieuwe én bestaande uitdagingen? Welke handvatten kun je daarbij inzetten?
Centrale vragen in de blogs van Anne-Marie in de eerste anderhalf jaar van coronatijd. In het blogboek komt het allemaal samen: de reflectie, de tips en de inspiratie.