Deze tijd nodigt uit om te experimenteren!

 

We hebben te maken met grote beperkingen vanwege de Corona-maatregelen. We worden uitgedaagd om heel anders te werken en het publiek op andere manieren te bereiken en te betrekken.

Juist deze tussentijd – tussen de oude situatie en de nieuwe in – biedt ruimte om te gaan ontdekken, om uit te vinden. Om te experimenteren met kleine of grote ideeën. Of het nu gaat om het aanbod, de manier waarop je werkt, hoe je communiceert of welk verdienmodel je inzet.

Het is nu hét moment om innovaties te creëren of vernieuwingen versneld uit te voeren. Zo bereid je je tegelijkertijd ook voor op de nieuwe situatie, het zogenoemde ‘nieuwe normaal’.

Aan de slag dus! Maar hoe pak je dit op een slimme manier aan?

 

Je kent vast de bezwaren

  • Iets nieuws ontwikkelen kost veel tijd en komt erbij, naast het gewone werk
  • Het resultaat staat vaak niet in verhouding met de tijd die erin is gestoken
  • Het levert niet vaak nieuwe bezoekers op of echt vernieuwende activiteiten

Dit kan anders! Wil je succesvol innoveren? Ontwikkel dan gerichte experimenten! Hoe je dat concreet aanpakt, leer je in het webinar
Slim Experimenteren.

 

In dit webinar ontdek je

 • Hoe je een experiment het beste voorbereidt
 • Welke manieren er zijn om ideeën en activiteiten te toetsen
 • Hoe dit gegarandeerd succes oplevert
 • En niet extreem veel tijd kost
 • Hoe experimenten verrassend veel inzicht geven in de (potentiële) bezoeker
 • Hoeveel energie en motivatie dit oplevert bij alle medewerkers
 • En hoe gemakkelijk het is om hierna veel vaker experimenten in te zetten

 

Praktische gegevens

Vul je gegevens hieronder in en ontvang direct een opname van een live en interactief webinar.

 

Meld je hier aan!

slimexperimenten

Dit is wat eerdere deelnemers vertelden over het webinar:

Rosite van der Woude, muzikaal leider van De Kernploeg

“In iets meer dan een uur kreeg Anne-Marie Kremer het voor elkaar om een groep makers in de culturele sector op het puntje van de stoelen te krijgen en te houden. Door ons werkveld van een ongebruikelijke hoek aan te vliegen en ook door inspirerende alternatieven voor te stellen, begonnen bij mij als deelnemer nog tijdens het webinar leuke ideeën op te borrelen!”

Yara Koorn, Projectleider IJBC in de Buurt

“De webinar Slim Experimenteren heb ik als zeer waardevol ervaren. Er is een fijne interactie met de andere deelnemers. Het webinar is goed opzichzelfstaand te volgen, maar maakt ook nieuwsgierig naar vervolgtrainingen.”

Miriam

“Ik vond het een helder en mooi compact verhaal. Duidelijke stappen, duidelijke uitleg. Ik werd helemaal enthousiast over experimenteren!” 

Sonja

Het webinar was makkelijk te volgen gaf mij in een uur de mogelijkheid om te reflecteren op een innoverend project waar ik momenteel mee bezig ben. Daarnaast leverde de basis van het ontwerpdenken een aantal concrete stappen en vragen op die ik direct terug kon gebruiken in het project.” 

Esther

“Het webinar Slim Experimenteren zet onmiddellijk allerlei luikjes in je hoofd open. Gedurende het webinar kan je vragen stellen, zodat je het ook aan je eigen praktijk kan toetsen. Ik vond het leerzaam, het is fijn om inzicht te hebben in een specifieke methode die je zelf in kan zetten. Het webinar was voor mij aanleiding om de basiscursus te gaan volgen, ik wil (nog) meer weten.” 

Chantal Foret

“Ik vond de webinar heel boeiend en inspirerend. Het geeft chronologisch en inhoudelijk inzicht in het hele proces, wat ook de basis moet zijn voor het opstarten van een project. Omdat het ook to the point is, is het ook voor mensen met nog relatief weinig praktijkervaring makkelijk om in te stappen en het te kunnen volgen.” 

Pauline

“Ik vond de webinar fijn, strak gepland en je gaf goede feedback op de chats. Knap! We gaan van de 5 stappen bij Quintus, Centrum voor Kunst en Kunsteducatie vast profijt hebben. Dank je wel!” 

Wil van der Meer

Dank nogmaals voor het heldere en overzichtelijk verhaal tijdens de webinar. Het heeft me geïnspireerd en aangezet om mijn experiment verder uit te werken.” 

Anne-Marie webinar

Meld je nu aan voor het webinar!