Wat neem je mee naar 2021?

 

We kijken terug op een jaar van crisismanagement en noodoplossingen. Maar ook op veerkracht, experimenten en nieuwe antwoorden op oude vraagstukken.
We zitten nog midden in het coronatijdperk en weten niet precies wat de toekomst gaat brengen. In dit tussenmoment, zo aan het einde van dit kalenderjaar, wisselen we uit wat de opvallendste veranderingen zijn in jouw culturele organisatie.
Wat zijn belangrijke inzichten en geleerde lessen voor culturele organisaties? En (hoe) kunnen we die meenemen naar 2021?
We gaan in gesprek over wat dit jaar heeft opgeleverd, bijvoorbeeld als het gaat om hoe het aanbod zich heeft ontwikkeld. Wat is er veranderd in het contact met publiek en doelgroep? Hoe heeft corona de relatie met medewerkers en partners beïnvloed? En hoe ga je om met financiële gevolgen?
Vervolgens stellen we ons de vraag waarmee we verder willen in 2021. Hoe wil je je verder ontwikkelen als organisatie en wat heb je daarvoor nodig?

 

Praktische gegevens

De online workshop Krachtig uit de crisis is voor leidinggevenden die samen met collega’s willen reflecteren en gevoed en voorbereid 2021 in willen gaan.
De workshop wordt in samenwerking met Cultuur+Ondernemen georganiseerd. Moderator is Karen de Meester. De workshop wordt gegeven door Anne-Marie Kremer en Ben Wiegman.
Datum: vrijdag 11 december 2020 van 10.00 tot 12.00 uur
Deelname is gratis. Na reservering ontvang je de link voor jouw deelname.

Reserveer nu je plek voor de online workshop Krachtig uit de crisis!