Wil je zelf of samen met jouw team een scherpe visie en een krachtige strategie ontwikkelen? Een innovatie ontwikkelen en realiseren? Of de ontwerp aanpak eigen maken en kunnen toepassen? Hier vind je het online en live aanbod van onze trainingen en programma’s.
mini training een stevig fundament

MINI TRAINING

Een crisis vraagt om verandering en biedt kansen voor vernieuwing. Maar waar te beginnen?

Met de mini training Een stevig fundament werk jij aan een scherpe focus en een basis waarop je kunt bouwen.

Geef je hier op en ontvang direct video #1 in je mailbox!

gratis online training

WEBINAR

De omstandigheden dagen uit om op andere manieren van waarde te zijn voor je publiek.

Leer over het ontwikkelen van nieuw aanbod en het aanpassen van bestaande proposities tijdens het webinar Inzoomen op je propositie op 28 augustus, een samenwerking met Cultuur+Ondernemen.

Meld je hier aan!

online programma zicht op de toekomst

ONLINE COACHING

In Zicht op de Toekomst ga je aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe of vernieuwde visie en strategie.

Het praktische online programma begeleidt je stapsgewijs en geeft je ook inzicht in hoe je collega’s en medewerkers hierbij betrekt. Inclusief online groepscoaching sessies.

Lees hier meer over het programma

Succesvol innoveren

Je zit met een ingewikkeld vraagstuk, waarvan je weet dat het belangrijk is voor de toekomst van de organisatie. Je wilt nieuwe activiteiten ontwikkelen of nieuwe samenwerkingen aangaan. Of je wilt een andere manier van werken uitproberen. Je wilt een innovatie die écht werkt. Hoe pak je dat aan?

In het programma Succesvol Innoveren ontwerp je samen met een multidisciplinair team van medewerkers stapsgewijs een concrete oplossing of activiteit. Je leert een nieuwe manier van samenwerken waarin uitproberen en het leren van fouten de ruimte krijgen.

Kijk hoe jij succesvol kan innoveren.

strategie sprint

Strategie Sprint

Welke waarde bied je als organisatie? Voor wie zijn jullie van belang? Je wilt scherp kunnen verwoorden welke ambitie je nastreeft en hoe je die gaat realiseren. De cultuursector bevindt zich midden in de voorbereidingen op een nieuwe beleidsperiode. Dit biedt kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie, als je jullie verhaal helder weet over te brengen.

In de Strategie Sprint formuleer je samen met jouw team een inspirerende strategie voor de komende jaren. Door er samen aan te werken in actieve werksessies onstaat er betrokkenheid en energie om met de ambitie aan de slag te gaan.

Bekijk wat de sprint jou kan opleveren.