Wil je samen met jouw team nieuw aanbod ontwikkelen of een scherpe visie en krachtige strategie? Of wil je zelf leren en uitwisselen met collega’s? In onze programma’s gaan kennisoverdracht en het werken aan concreet resultaat hand in hand.

Succesvol innoveren

Veranderingen in je omgeving zetten je aan het denken. Nieuwe samenwerkingen zijn nodig, nieuwe activiteiten en nieuwe gesprekken. Hoe ga je dat doen?

In het programma Succesvol Innoveren ontwerp je met een team van medewerkers een concrete oplossing of activiteit. Je leert de fasen van een ontwerpproces kennen en doet goede ervaringen op in deze andere manier van (samen) werken.

Kijk hoe jij succesvol kan innoveren.

Strategie Sprint

Mis je focus in de koers van jouw organisatie? Een helder verhaal voor alle medewerkers? Wil je een goede basis voor meerjarenplannen en subsidie aanvragen?

In de Strategie Sprint formuleer je samen met jouw team een superscherpe strategie voor de komende jaren. Door er samen aan te werken ontstaat betrokkenheid en energie om met de ambitie aan de slag te gaan.

Lees hier meer over deze sprint.

Strategie Workshop

Wat wordt de route naar een succesvolle strategie voor jouw organisatie? Hoe krijg je een heldere focus voor de komende jaren? Hoe krijg je betrokkenheid van medewerkers bij de strategie?

In de Strategie Workshop maak je tegelijk met andere leidinggevenden een start met het strategieproces en formuleer je jouw eerste concrete stappen met behulp van de Routeplanner.

Meld je hier aan voor de Workshop!