In verschillende programma’s en workshops ontwikkelen we samen met culturele organisaties nieuwe strategieën en activiteiten.

Succesvol innoveren

Veranderingen in je omgeving zetten je aan het denken. Nieuwe samenwerkingen zijn nodig, nieuwe activiteiten en nieuwe gesprekken. Hoe ga je dat doen?

In het programma Succesvol Innoveren ontwerp je met een team van medewerkers een concrete oplossing of activiteit. Je leert de fasen van een ontwerpproces kennen en doet goede ervaringen op in deze andere manier van (samen) werken.

Kijk hoe jij succesvol kan innoveren.

Strategie Sprint

Mis je focus in de koers van jouw organisatie? Een helder verhaal voor alle medewerkers? Een goede basis voor meerjarenplannen en subsidie aanvragen?

In de Strategie Sprint formuleer je samen met jouw team een superscherpe strategie voor de komende jaren. Door er samen aan te werken ontstaat betrokkenheid en energie om met de ambitie aan de slag te gaan.

Lees hier meer over deze sprint.

Co-Creatie doe je zo!

Hoe betrek je anderen, binnen en buiten de organisatie? Hoe ontwikkel je iets nieuws met verschillende mensen, organisaties en achtergronden?

In de workshop Co-creatie doe je zo ervaar je hoe co-creatie werkt. Je krijgt inzicht in het proces en het perspectief van een ander. Een interactieve en energieke start van een samenwerking die leidt tot betekenisvolle resultaten.

Start hier jouw co-creatie.