Voor ons gaat het leven over betekenis creëren en de wereld verrijken. De energie die stroomt op het moment dat er iets nieuws ontstaat vinden wij het leukste aan ons werk. CultuurOntwerp is een netwerk van gepassioneerde en betrokken experts met verschillende achtergronden.

Per vraagstuk vormen we samen met jouw eigen mensen een multidisciplinair team dat met elkaar aan de slag gaat. CultuurOntwerp is gevestigd in Amsterdam en werkt door heel Nederland.

Anne-Marie Kremer
Anne-Marie Kremer is het kloppend hart van CultuurOntwerp. Ze verbindt beleid met praktijk en visie met vloer. Vol kennis van zaken en humor duikt ze in elk vraagstuk. Met twintig jaar podiumkunstenervaring ontwikkelde ze een eigen aanpak voor innovatie. Ze is verantwoordelijk voor het ontwerp van de programma’s, coacht teams, geeft workshops en deelt haar kennis in blogs en het magazine.

Anne-Marie Kremer

Directeur en verbinder

Jonas Piet
Jonas Piet heeft zich sinds zijn opleiding Industrieel Ontwerp aan de TU Delft ontwikkeld tot designconsultant. Hij heeft veel ervaring in het werken met sociaal-maatschappelijke organisaties en heeft CultuurOntwerp vanaf de start mee vormgegeven. Jonas vertaalt de aanpak van CultuurOntwerp in ontwerptrajecten en is een levendige en creatieve werksessiebegeleider.

Jonas Piet

Design consultant

Mayra Stekelenburg
Als contentmanager houdt Mayra Stekelenburg overzicht. Ze zorgt voor inhoudelijke samenhang in alle content, of het nu voor de website, het magazine, de mailing of de blogs is. Met verstand van techniek coördineert ze ook de praktische realisatie.

Mayra Stekelenburg

Contentmanager

Quiel Beekman
Quiel Beekman is universitair docent aan de TU Delft. Ook adviseert en ontwerpt ze projecten vanuit een gebruikersbeleving. Haar passie is het uitvoeren van participatief gebruikersonderszoek. Quiel heeft veel ervaring met herbouw of nieuwbouw van vastgoed in de non-profitsector, zoals ziekenhuizen en scholen. Bij CultuurOntwerp is ze betrokken bij het voorbereiden en begeleiden van werksessies.

Quiel Beekman

Service designer

Lonneke Kok
Lonneke Kok is een ervaren schrijver en eindredacteur in de culturele sector. Ze schuift graag aan als innovatieve strategieën vertaald moeten worden in heldere beleidsnota’s of subsidieaanvragen.

Lonneke Kok

Schrijver / eindredacteur

KOCH & BOS
Wanneer een project vraagt om illustraties, een ontwerp voor een website of de ontwikkeling van een toolkit, weten ontwerpers Hans Bos en Esther Koch dit naar een mooi en relevant ontwerp te vertalen. Vanzelfsprekend is de huisstijl van CultuurOntwerp en de vormgeving van deze website ook van hun hand!

KOCH & BOS

Ontwerpers