CultuurOntwerp is een netwerk van gepassioneerde en betrokken experts met verschillende achtergronden. Per project vormen we samen met jouw eigen mensen een multidisciplinair team dat met elkaar aan de slag gaat. CultuurOntwerp is gevestigd in Amsterdam Noord en werkt door heel Nederland.
Anne-Marie Kremer
Anne-Marie Kremer is het kloppend hart van CultuurOntwerp. Ze verbindt beleid met praktijk en visie met de vloer. Vol kennis van zaken en humor duikt ze in elk vraagstuk. Met meer dan twintig jaar podiumkunstenervaring ontwikkelde ze een eigen aanpak voor innovatie en strategie ontwikkeling. Ze ontwerpt programma’s en producten, coacht teams, geeft workshops en deelt haar kennis in diverse publicaties.

Anne-Marie Kremer

Directeur

Esther Braam
Esther Braam is expert op het gebied van online zichtbaarheid. Met haar kennis draagt ze bij aan de marketingplanningen en -strategieën van CultuurOntwerp en zorgt ze voor de praktische uitvoering ervan. Esther beheert de mailing, de website, de blogs en de social media kanalen.

Esther Braam

Virtueel professional

Jonas Piet
Jonas Piet heeft zich sinds zijn opleiding Industrieel Ontwerp aan de TU Delft ontwikkeld tot designconsultant. Hij heeft veel ervaring in het werken met sociaal-maatschappelijke organisaties en heeft CultuurOntwerp vanaf de start mee vormgegeven. Jonas vertaalt de aanpak van CultuurOntwerp in ontwerptrajecten en is een levendige en creatieve werksessiebegeleider.

Jonas Piet

Design consultant

Quiel Beekman
Quiel Beekman is universitair docent aan de TU Delft. Ook adviseert en ontwerpt ze projecten vanuit een gebruikersbeleving. Haar passie is het uitvoeren van participatief gebruikersonderszoek. Quiel heeft veel ervaring met herbouw of nieuwbouw van vastgoed in de non-profitsector, zoals ziekenhuizen en scholen. Bij CultuurOntwerp is ze betrokken bij het voorbereiden en begeleiden van werksessies.

Quiel Beekman

Service designer

KOCH & BOS
Wanneer een project vraagt om illustraties, een ontwerp voor een website of de ontwikkeling van een toolkit, weten ontwerpers Hans Bos en Esther Koch dit naar een mooi en relevant ontwerp te vertalen. Vanzelfsprekend is de huisstijl van CultuurOntwerp en de vormgeving van deze website ook van hun hand!

KOCH & BOS

Ontwerpers